Με επιτυχία έγινε η 3η ετήσια Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α  “Η Σωτηρία”
2 Οκτωβρίου 2023

Με επιτυχία έγινε η 3η ετήσια Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α “Η Σωτηρία”

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α  “Η Σωτηρία”, ανακοινώνει  την επιτυχημένη διεξαγωγή της 3ης εθελοντικής αιμοδοσίας του 2023 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Κ.Α.Π.Η της Αγίας Τριάδας για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την πιστή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων και οδηγιών που καθορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την ασφάλεια και την προστασία των εθελοντών αιμοδοτών και του υγειονομικού προσωπικού.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τους νέους αιμοδότες για την τόσο θερμή ανταπόκρισή τους  στην εθελοντική αιμοδοσία.

Η προσέλευσή σας, ακόμα και με τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της βροχής, αποτέλεσε ένα μεγάλο δώρο για την υγεία και τη ζωή των ασθενών μας. Η αγάπη και η αλληλεγγύη που επιδείξατε είναι πραγματικά συγκινητικές. Ελπίζουμε να συνεχίσετε αυτό το πολύτιμο έργο και να ενθαρρύνετε και άλλους να συμμετέχουν σε μελλοντικές αιμοδοσίες.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Α “Η Σωτηρία” για την αφοσίωση, την επαγγελματικότητα και τη φροντίδα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας. Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη και επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων.

Για όσους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στην πρόσφατη αιμοδοσία, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι η επόμενη αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024. Σας καλούμε όλους να σημειώσετε αυτήν την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας και να συμμετάσχετε ξανά σε αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

 Η συμβολή σας είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρηθεί ένα απόθεμα αίματος που θα εξυπηρετήσει άτομα που χρειάζονται άμεσα θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη αιμοδοσία ή για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα, στα τηλέφωνα 210-7651583 και 2111109237.