Ολοκληρώθηκε η δράση
20 Δεκεμβρίου 1023

Ολοκληρώθηκε η δράση "Όλοι μαζί μπορούμε" - Συνεχίζεται η συγκέντρωση δώρων από το Δήμο Βύρωνα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά άπορων οικογενειών, που διοργανώθηκε από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Δομή Παροχής Συσσιτίου», με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα, συγκέντρωσαν Χριστουγεννιάτικα δώρα στις 16 /12, στην οδό Ιθώμης 6, στον χώρο του Δομών, με τη συνεργασία του « Όλοι Μαζί Μπορούμε». Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα προσφοράς που κάναμε, ήταν απρόσμενα μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας, που στήριξαν και συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής προσφοράς αγάπης και συμπαράστασης.

Υπενθυμίζεται, ότι πέρα από τη δράση « Όλοι Μαζί Μπορούμε», οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Βύρωνα, συνεχίζουν τη συγκέντρωση δώρων, έως έως και την Παρασκευή 22/12, από τις 10:00 έως και τις 14:00 τις εργάσιμες ημέρες.

Οι Δομές Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα, λειτουργούν καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, επί της οδού Ιθώμης 6 (αγορά του Βύρωνα).

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).  

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα