Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παινέματα - τραγούδια και βράβευση του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη
23 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παινέματα - τραγούδια και βράβευση του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη

Μια βραδιά γεμάτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα απόλαυσαν όσες και όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 22/12 στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Νέα Ελβετία" για να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό εορταστικό αφιέρωμα με κάλαντα, παινέματα, τραγούδια και σκοπούς από διάφορες μεριές του ελληνισμού, που ερμήνευσαν οι χορωδίες: της Ένωσης Ηπειρωτών (διεύθυνση Δημήτρης Κώτσικας), του Συλλόγου “η Ρωμιοσύνη” (διεύθυνση Γιώργος Δαλιάνης), της Ένωσης Ευρυτανισσών-Συλλόγου Πραστού (διεύθυνση Οδυσσέας Σαγρέδος) και της Σχολής Εν Ωδαίς - Συλλόγου Ποντίων (διεύθυνση Γιώργος Ντόβολος).

Στην εκδήλωση ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ντόβολος, εκ μέρους της Σχολής Εν Ωδαίς, τίμησε τον δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη για την προσφορά του. Την τιμή πλακέτα στον απερχόμενο δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη παρέδωσε ο νέος Δήμαρχος Βύρωνα, Αλέξης Σωτηρόπουλο.

Παρούσες και παρόντες στην όμορφη βραδιά ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πλακίδας, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καραγιάννης, Χρήστος Σπυρόπουλος, Λ. Κλωνάρη, ο Χρήστος Γώγος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Εποχή Βύρωνα, ο Μίλτος Μπαντής επικεφαλής της παράταξη "Μαζί για το Βύρωνα" οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Τριγάζης, Σ.Δασκαλάκη Κ. Σφακιανάκη Δ. Βώβος, Ν. Αποστολάκης, Θ.Κλειάσιος, Λ.Τριανταφύλλου, η νέα δημοτική σύμβουλος Μ. Γκανέτσου και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης Βασίλης Τζαφάς.