Με επισημότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο Δήμο Βύρωνα
8 Ιανουαρίου 2024

Με επισημότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο Δήμο Βύρωνα

Με την επισημότητα που αρμόζει στην ημέρα, εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνια στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα, «Χρήστος Ταμπαξής». Την ακολουθία του Αγιασμού των υδάτων τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Χριστόδουλος.

Στην σεμνή τελετή συμμετείχαν παιδιά μέλη του κολυμβητηρίου, τα οποία τιμώντας την παράδοση, βούτηξαν με ενθουσιασμό στην πισίνα και ανέλκυσαν τον Τίμιο Σταυρό.

Στην τελετή παρευρέθηκε πλήθος πολιτών του Βύρωνα. Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το νέο  έτος απηύθυνε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Αλέξιος Σωτηρόπουλος.

Παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, Παύλος Χρηστίδης, εκ μέρους της Πλεύσης Ελευθερίας ο Χρήστος Αρίδας, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Χρήστος Γώγος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νεκτάριος Αποστολάκης, οι Αντιδήμαρχοι, Μαρία Γκανέτσου, Γεώργιος Γκαρμπουνώφ, Αθανάσιος Κλειάσιος, Αθανάσιος Οικονόμου, Βασίλειος Πέτσας και Ελευθέριος Τριανταφύλλου, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, Στέφανος Παπαντζίμας και Κωνσταντίνος Στεφανίδης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Α.Δ.Β. Ορέστης Καππάτος, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Μιλτιάδης Μπαντής (Βύρωνας Μπροστά), Γρηγόρης Κατωπόδης (Στάση Βύρωνα) και Βασίλειος Δεμπόνος (Έξυπνος Βύρωνας).

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημήτριος Κοκκαλιάς, Αντώνιος Μπόζιαρης, Θεοφανεία Μαρή, Αριστείδης Γώγος, Ιουλία Κιούπη, Γεώργιος Λέλος, Αικατερίνη Σφακιανάκη, Λεμονιά Κλωνάρη και Ελένη Δαμαλά, εκ μέρους του Συνδέσμου «Μπάϊρον» ο Πρόεδρος Πάνος Τριγάζης.