Δραστήριοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας!

Δραστήριοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας!

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης μας, με τη συμμετοχή γονέων, κηδεμόνων, αλλά και των ίδιων των παιδιών, προσέφεραν ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα και αναλώσιμο υλικό στα παιδιά του Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας. Η Πρόεδρος του Κέντρου, Μυρτώ Λαιμού, ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Ζέφη Γράψα και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση αγάπης και συμπαράστασης.

Επίσης, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα "Βασικές Αρχές Προγραμματισμού και Δράσης στην Προσχολική Αγωγή", στον πολυχώρο Λαμπηδόνα, στο πάρκο της Αγ. Τριάδας. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή παιδαγωγών και εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας, καθώς και των Δήμων Καισαριανής και Υμηττού.

Η ημερίδα ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς της Προέδρου και της Διευθύντριας των Παιδικών Σταθμών, Ζέφης Γράψα και Ματίνας Χαρατζά. Εισηγήτρια και επιστημονική υπεύθυνη της ημερίδας ήταν η Αν. Καθηγήτρια Παιδαγωγικών του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του ΤΕΙ Αθηνών, Αγνή Ζακοπούλου, η οποία ανέπτυξε το θέμα με διαδραστικό τρόπο. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με παρεμβάσεις και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.