Συνεδρίασε τη Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Βύρωνα

Συνεδρίασε τη Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Βύρωνα

H σύνταξη του προϋπολογισμού και ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν την Εκτελεστική Επιτροπή που συνεδρίασε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, υπό την προεδρία του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά.
 
Ειδικότερα, το ζήτημα του νέου τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του 2011 τέθηκε επί τάπητος στη συνεδρίαση και εκκρεμούν κάποιες τελευταίες διορθώσεις για την οριστικοποίησή του και την εισήγησή του στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Διαβούλευσης τις επόμενες ημέρες.
 
Ένα ακόμα θέμα που αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τις υπηρεσίες του Δήμου και στοχεύει στην καλύτερη οργάνωσή τους είναι αυτό του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (ΟΕΥ), ζήτημα το οποίο οριστικοποιείται και αυτό εντός των επομένων ημερών και στη συνέχεια θα συζητηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Το συγκεκριμένο θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς αποτελεί τη δεύτερη φάση της ενσωμάτωσης στις υπηρεσίες του Δήμου των Νομικών Προσώπων που καταργήθηκαν. 
 
Τέλος, τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής απασχόλησαν ζητήματα παιδείας, υγείας, πρόληψης και κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και θέματα της υπηρεσίας πρασίνου, τα οποία εισηγήθηκαν οι αρμόδιοι κατά τομέα αντιδήμαρχοι.