Θεαματική νίκη Ν. Χαρδαλιά στον Βύρωνα (16/10/2006)

Θριαμβευτική νίκη πέτυχε ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς στην εκλογική αρένα της Κυριακής, με το ποσοστό ρεκόρ 45,16% .

Ο λαός του Βύρωνα τον επανεξέλεξε τοπικό άρχοντα για μια ακόμη τετραετία. Του προσέφερε ανεπιφύλακτα την εμπιστοσύνη του, μετά την πρωτοφανή για τα δεδομένα των δήμων ποιοτική πολιτική που άσκησε. Επικρότησε την αξιοπιστία, τις επιλογές και τις δράσεις του , σε ότι αφορά την υλοποίηση των προγραμματικών εξαγγελιών του, για την λειτουργική αλλαγή της πόλης, την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων και τα έργα υποδομής που κατασκευάστηκαν. Εκτίμησε τον υπερκομματικό πολιτικό λόγο του και κυρίως τις πράξεις του, οι οποίες από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν τις κάθε υπόνοια διαχωριστικών γραμμών και σκοπιμοτήτων.

Συγκεκριμένα στις εκλογές για την ανάδειξη Δημοτικής Αρχής της 15ης Οκτωβρίου 2006, στον Δήμο Βύρωνα ψήφισαν 30.110 σε σύνολο εγγεγραμμένων 43.983 με έγκυρα ψηφοδέλτια 28.188 και 1922 άκυρα -λευκά.

Οι συνυποψήφιοι του Ν Χαρδαλιά με την σειρά εκλογής και εδρών (20,8,3,1,1.) είναι: Κόνσουλας Παναγιώτης 30,72%, Πάλμος Παναγιώτης 11,69%, Σταθόπουλος Κωνσταντίνος 6,71% και Τζιορυζιώτης Σταύρος 5,75%.

Ο Συνδιασμός του Ν Χαρδαλιά: «Εποχή Δημιουργίας Συνεργασία Πολιτών» εξέλεξε τους παρακάτω 20 δημοτικούς Συμβούλους (κατά σειρά εκλογής):

Γράψα Ζαφειρούλα (Ζέφη), Μπαντής Μιλτιάδης, Ζούμπος Κωνσταντίνος, Αλιφραγκή Καλλιόπη (Πόπη), Αδαμοπούλου Μαριάνθη (Μάρω), Αντωνίου Πολύκαρπος, Ανδρίτσος Γεώργιος, Βυρίνη Μαρία, Καπάνταης Αντώνης, Κριατσιώτης Γεώργιος, Μαυρίδης Κωνσταντίνος, Καλημέρης Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Ειρήνη (Ρένα), Δάφνη Πηνελόπη, Γώγος Χρήστος, Μακράκης Ευάγγελος, Αρβανίτη -Μπακοπούλου Γεωργία (Τζίνα), Μπαστέα Πετρούλα (Μπέτυ), Γερασιμίδου Ελένη και Διακουμόπουλος Γεώργιος.