Οι ψυχοσωματικές ανάγκες παιδιών και εφήβων
Κύκλος σεμιναρίων για γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου μας

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 και ώρα 6μμ - 8μμ, στο χώρο του Πολυδύναμου Κέντρου Πρόνοιας (Αγ. Σοφίας και Καλλιπόλεως 59), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη από τις τρεις συναντήσεις του σεμιναριακού κύκλου για γονείς και εκπαιδευτικούς με τίτλο «Οι ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες παιδιών και εφήβων», με τη συνεργάτη μας Ευαγγελία Παπαδοπούλου, σύμβουλο ψυχολογίας.
 
Στις συναντήσεις αυτές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα, όπως
  • ‘τι διδάσκω με το παράδειγμά μου’
  • ‘η κατανόηση της σχέσης με τη μητέρα και τον πατέρα’
  • ‘πώς να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα’
  • ‘πώς να βάζουμε όρια με αγάπη’
  • ‘τρόποι αντιμετώπισης αρνητικής συμπεριφοράς’ κ.λπ.
Επίσης, οι συμμετέχοντες γονείς και εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα και προβληματισμούς για όλα όσα τους απασχολούν σε σχέση με τα παιδιά.
 
Οι επόμενες δύο συναντήσεις του σεμιναριακού κύκλου θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 6 και 20 Ιουνίου 2011 αντίστοιχα, ώρες 6-8μμ, στον ίδιο χώρο. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ευαγγελία Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 6932819427 ή την Ειρήνη Μανωλά, στο τηλέφωνο 210-7652511. Στα ίδια τηλέφωνα μπορείτε να επικοινωνείτε σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τον εν λόγω σεμιναριακό κύκλο, αλλά δεν μπορείτε τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.