Ολοκληρώνονται τα μαθήματα στα Εργαστήρια του Δήμου Βύρωνα

Ολοκληρώνονται τα μαθήματα στα Εργαστήρια του Δήμου Βύρωνα

Με δύο εκθέσεις, Ζωγραφικής και Οικιακής Οικονομίας και δύο συναυλίες ολοκληρώνονται φέτος τα μαθήματα στα Εργαστήρια του Πενυματικού Κέντρου Δήμου Βύρωνα.
 
Η πρώτη έκθεση είναι του Εργαστηρίου Οικιακής Οικονομίας, ξεκινάει σήμερα 30/5 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 1/6, από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Βύρωνα (Ιθώμης 1 και Κύπρου), όπου θα εκτεθούν οι εργασίες των μαθητριών και των τριών τμημάτων (Κοπτικής- Ραπτικής, Παραδοσιακού Κεντήματος και Γενικής Χειροτεχνίας).
 
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η έκθεση των έργων των μαθητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/6 και το Σάββατο 4/6, από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ., στον ίδιο χώρο.
 
Με δύο συναυλίες (πιάνο, κιθάρα, βιολί) στις 5 και στις 11 Ιουνίου, στις 10 μ.μ. και στις 7.30 μ.μ. αντίστοιχα,  ολοκληρώνουν τα μαθήματά τους οι μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου του Δήμου Βύρωνα. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας).