Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν μεταφέρεται το Δημοτικό Κέντρο ¶θλησης από το κέντρο του Βύρωνα»

Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν μεταφέρεται το Δημοτικό Κέντρο ¶θλησης από το κέντρο του Βύρωνα»

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε αναφορικά με την προσωρινή μετεγκατάσταση του 1ου Δημοτικού Κέντρου ¶θλησης από το κέντρο της πόλης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου, την οποία εισηγήθηκε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα (ΟΠΑΔΒ), στο πλαίσιο μίας γενικότερης εξυγίανσης, αλλά και λόγω των γνωστών παθογενειών του χώρου που στεγάζεται το Γυμναστήριο, παρενέβη ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.  
 
Σε συνέχεια της παρέμβασής του και μετά από σύσκεψη που ολοκληρώθηκε προ ολίγου, με τη σύμφωνη γνώμη της Προέδρου και του Αντιπροέδρου του ΟΠΑΔΒ Πηνελόπης Δάφνη και Πάτροκλου Πανώρια, αποφασίστηκε να παραμείνει το Δημοτικό Κέντρο ¶θλησης στο χώρο όπου στεγάζεται (Κύπρου και Ευαγγελικής Σχολής), έως ότου ολοκληρωθεί η αναζήτηση νέου, καταλληλότερου χώρου, στο κέντρο της πόλης μας, ώστε να υλοποιηθεί η μεταστέγαση των προγραμμάτων και να επιτευχθεί η παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στους συμπολίτες μας που συμμετέχουν στα προγράμματα αυτά. 
 
Ο Δήμαρχος της πόλης μας δήλωσε σχετικά: «Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες συνθήκες των καιρών, αλλά και τη διευκόλυνση που παρέχει στους συνδημότες μας ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος άλλωστε με δική μας παρέμβαση και πρωτοβουλία το 2004 αναβαθμίστηκε και λειτούργησε. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να παραμείνει το πρόγραμμα αυτό στο κέντρο της πόλης». Συμπλήρωσε, τέλος, ότι «Μέριμνά μας παραμένει πάντα, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και δεδομένων των οικονομικών συνθηκών, η προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού, με βασικό άξονα τη δημιουργία προγραμμάτων και εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου για τους συμπολίτες μας».