Από τη γειτονιά του Καρέα ξεκίνησε ο διάλογος του Δημάρχου με τους πολίτες - Σήμερα στο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης η δεύτερη δημόσια συνάντηση

Από τη γειτονιά του Καρέα ξεκίνησε ο διάλογος του Δημάρχου με τους πολίτες - Σήμερα στο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης η δεύτερη δημόσια συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά με τους κατοίκους της γειτονιάς του Καρέα, στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου «Βύρωνας, Πόλη Ενεργών Πολιτών».
 
Οι πολίτες που παρευρέθησαν στο ΚΕΦΟ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το Δήμαρχο θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους, σε επίπεδο γειτονιάς και όχι μόνο. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκαν θέματα που αφορούν: στη συγχώνευση του ΚΕΠ Καρέα με το ΚΕΠ Βύρωνα, στη λειτουργία του ΚΕΦΟ και των προγραμμάτων του, καθώς και στο πότε πρόκειται να λειτουργήσουν τόσο το "Σταθοπούλειο" Πολιτιστικό Πολυκέντρο, όσο και ο Παιδικός Σταθμός στην οδό Παύλου Μελά.

Επιπλέον, οι πολίτες αναφέρθηκαν στο θέμα της ολοκλήρωσης του νέου βιοκλιματικού Γυμνασίου – Λυκείου Καρέα και του παρακείμενου Κλειστού Γυμναστηρίου, στη συντήρηση των έργων που έχουν γίνει στη γειτονιά τους, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τη συγκοινωνία στην ευρύτερη περιοχή του Καρέα. Τέλος, αναφέρθηκαν στο πρόβλημα με τις παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ενώ εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την κυβερνητική πολιτική, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και τα «χαράτσια» που καλούνται να αποδώσουν λόγω της οικονομικής κρίσης.
 
Ο Δήμαρχος απάντησε διεξοδικά στα θέματα που τέθηκαν από τους πολίτες, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις νέες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, προκειμένου, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, να συνδράμει τους συμπολίτες μας στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
 
Η επόμενη δημόσια συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στη γειτονιά της Μεταμόρφωσης (ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης, Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας), στις 7 το απόγευμα.