Στη γειτονιά της Μεταμόρφωσης συνεχίστηκε χθες ο διάλογος με τους πολίτες – Σήμερα στη Νέα Ελβετία η τρίτη δημόσια συνάντηση

Στη γειτονιά της Μεταμόρφωσης συνεχίστηκε χθες ο διάλογος με τους πολίτες – Σήμερα στη Νέα Ελβετία η τρίτη δημόσια συνάντηση

Διάλογο με τους κατοίκους της γειτονιάς της Μεταμόρφωσης είχε χθες ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα τις συναντήσεις του με τους πολίτες του Βύρωνα, στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου «Βύρωνας, Πόλη Ενεργών Πολιτών».
 
Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ της Μεταμόρφωσης, όπου οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν στον Δήμαρχο ζητήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά τους και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους.
 
Ειδικότερα, τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στη λειτουργία του ΚΑΠΗ και του Κέντρου Υγείας της πόλης, στην προσβασιμότητα των ΑμΕΑ αλλά και στον τομέα της καθαριότητας. Επιπλέον, οι πολίτες έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την ανακύκλωση και τη δημιουργία της Πράσινης Διαδρομής. Τέλος, αναφέρθηκαν στο θέμα της ασφάλειας σε επίπεδο γειτονιάς αλλά και στους κινδύνους για την υγεία λόγω του μεγάλου αριθμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη γειτονιά τους.
 
Ο Δήμαρχος της πόλης άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων και απάντησε διεξοδικά στις ερωτήσεις τους, τονίζοντας ότι μέριμνα και προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής παραμένει πάντα η αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που επηρεάζει όλους ανεξαιρέτως τους ΟΤΑ της χώρας.  
 
Να σημειωθεί ότι το "παρών" στη συνάντηση έδωσαν οι επικεφαλής των παρατάξεων "Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα" ¶κης Κατωπόδης και "Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα" Σταύρος Τζιορτζιώτης, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.  
 
Η επόμενη δημόσια συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, στη γειτονιά της Νέας Ελβετίας (αίθουσα εκδηλώσεων 7ου Δημοτικού Σχολείου, Σωκίων 38), στις 7 το απόγευμα.