Πραγματοποιήθηκε και η τρίτη δημόσια συνάντηση, με τους κατοίκους της Νέας Ελβετίας – Ραντεβού σήμερα στη γειτονιά του Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκε και η τρίτη δημόσια συνάντηση, με τους κατοίκους της Νέας Ελβετίας – Ραντεβού σήμερα στη γειτονιά του Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκε χθες στη γειτονιά της Νέας Ελβετίας η τρίτη δημόσια συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά με τους κατοίκους. 

Οι πολίτες που έδωσαν το «παρών» στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την καθαριότητα, την πρόοδο των έργων για το νέο, βιοκλιματικό Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης, αλλά και δράσεις του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, καθώς και σε θέματα παιδείας, όπως οι Παιδικοί Σταθμοί και η λειτουργία των σχολείων. 

Ο Δήμαρχος Βύρωνα άκουσε τους πολίτες και απάντησε διεξοδικά στα ερωτήματα που του τέθηκαν. Δεν παρέλειψε μάλιστα να ενημερώσει τους κατοίκους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, όπως και όλοι ανεξαιρέτως οι ΟΤΑ της χώρας, τόσο από τη δύσκολη εθνική οικονομική συγκυρία όσο και από τον τρόπο που εφαρμόζεται ο «Καλλικράτης».

Σήμερα οι κάτοικοι της γειτονιάς του Αγίου Αρτεμίου συναντιούνται με το Δήμαρχο Βύρωνα, στο Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν (Χρυσάφης 34 & Δικαιάρχου), στις 7 το απόγευμα, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους.