Στη γειτονιά της Φρυγίας συνεχίστηκε χθες ο δημόσιος διάλογος – Την Τετάρτη η συζήτηση για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού

Στη γειτονιά της Φρυγίας συνεχίστηκε χθες ο δημόσιος διάλογος – Την Τετάρτη η συζήτηση για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού

Τα προβλήματα στη γειτονιά της Φρυγίας συζήτησαν χθες με τον Δήμαρχο της πόλης Νίκο Χαρδαλιά οι κάτοικοι της περιοχής, στο πλαίσιο των δημόσιων συναντήσεων του Δημάρχου με τους πολίτες.
 
Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον Δήμαρχο για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη γειτονιά τους και να υποβάλουν τις προτάσεις τους με στόχο την από κοινού αναζήτηση λύσεων. Ειδικότερα, έθεσαν ζητήματα κυκλοφοριακής ασφάλειας και πρότειναν παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση συγκεκριμένων σημείων της γειτονιάς τους. Επιπλέον, έθιξαν το θέμα των αναψυκτηρίων και της περιοχής του Πικ – Νικ για την οποία ζήτησαν να διαμορφωθεί έτσι ώστε να αποτελεί χώρο πρασίνου. Τέλος, προέταξαν την ανάγκη να ανοίξει το θέμα του ορισμού των χρήσεων γης προκειμένου να ρυθμιστούν σχετικά προβλήματα.
 
Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, απάντησε διεξοδικά σε όλα τα θέματα που έθεσαν οι παραβρισκόμενοι και εξήγησε ότι παρά τη δύσκολη -οικονομικά και κοινωνικά- συγκυρία, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών παραμένει προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.
 
Ο δημόσιος διάλογος συνεχίζεται με τη συζήτηση για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού, αύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο του Βύρωνα. Πρόκειται για τη δεύτερη από τις τρεις συνολικά Θεματικές Ενότητες που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Βύρωνας, Πόλη Ενεργών Πολιτών».