Με χορό συνεχίστηκε το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Βύρωνα

Με χορό συνεχίστηκε το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Βύρωνα

Συνεχίστηκε για τρίτο κατά σειρά Σαββατοκύριακο το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Βύρωνα. Για δύο ημέρες, τα παιδιά το… έριξαν στο χορό και έμαθαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς αλλά και μοντέρνους όπως το χιπ-χοπ. Οι δασκάλες Ευαγγελία Χαντζή και Γιάννα Αλαμάνου, από το Κέντρο Χορού Ντάνκαν, έδειξαν στα παιδιά που συγκεντρώθηκαν στο Στέκι Νεολαίας χορευτικές φιγούρες, τους έμαθαν βήματα και κατάφεραν να τα ξεσηκώσουν. Το απόγευμα του Σαββάτου οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν την ταινία "Ψηλά στον ουρανό".
 
Οι δραστηριότητες συνεχίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο τα παιδιά έχουν ραντεβού στις 10.30 το πρωί, στον παιδότοπο Déjà vu (Κολοκοτρώνη 42), όπου θα παίξουν μέχρι τελικής πτώσεως. Ο παιδότοπος μπορεί να φυλοξενήσει παιδιά ηλικίας 3-9 ετών, ενώ στην περίπτωση που η προσέλευση είναι μεγάλη τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες των 25 –όπως προβλέπεται από τον κανονισμό του παιδότοπου- με στόχο να απασχοληθούν δημιουργικά όλοι όσοι προσέλθουν. Τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και τα μικρότερα αν δεν περάσουν όλη την ώρα τους στον παιδότοπο, θα παίξουν παιχνίδια και θα διασκεδάσουν στην αίθουσα του 4ου Δημοτικού σχολείου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον παιδότοπο.  Στις 5 το απόγευμα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα οι μικροί μας φίλοι θα παρακολουθήσουν την ταινία “Happy Feet”.
 
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου μικροί και μεγάλοι έχουμε ραντεβού στις 11 το πρωί στον Κουταλά όπου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού θα φυτέψουμε δεντράκια στο βουνό μας. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση μεταφέρεται στο ΤΕΕ – ΙΕΚ (Ταταούλων).