Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος Ψυχοεκπαίδευσης Γονέων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος Ψυχοεκπαίδευσης Γονέων

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος -για τη φετινή χρονιά - κύκλος Ομάδων Ψυχοεκπαίδευσης Γονέων «Επτά βήματα για την καλύτερη κατανόηση και αντιμετώπιση της συμπεριφοράς του παιδιού σας», που διοργανώνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας.
 
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από την πλευρά των γονιών, λειτούργησαν συνολικά τρεις ομάδες για το χρονικό διάστημα Νοέμβριος-Φεβρουάριος, στο πλαίσιο των οποίων οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για βασικά θέματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητα της οικογένειας και αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία και διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις, ν’ ανταλλάξουν με άλλους γονείς τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς τους, αλλά και να δεχθούν υποστήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους.
 
Στις 29 Φεβρουαρίου ξεκινά ο επόμενος Κύκλος Ομάδων για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στον 1ο, 4ο και 5ο Παιδικό Σταθμό. Οι γονείς θα λάβουν τα έντυπα των αιτήσεων από τις Προϊσταμένες των Παιδικών Σταθμών.