Παραδόθηκαν χωρίς προβλήματα οι πρώτοι 26 τόνοι πατάτας στον Βύρωνα

Παραδόθηκαν χωρίς προβλήματα οι πρώτοι 26 τόνοι πατάτας στον Βύρωνα

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή η παράδοση των παραγγελιών πατάτας στους 870 πρώτους δικαιούχους και διανεμήθηκαν συνολικά 26,1 τόνοι προϊόντος.
 
Οι πρώτοι από τους 2.550 δικαιούχους που υπέβαλαν σχετική αίτηση, παρέλαβαν από ένα τσουβάλι πατάτες βάρους 30 κιλών και κόστους 9 ευρώ έκαστο (30 λεπτά το κιλό), ενώ την προσεχή Κυριακή 18 Μαρτίου ολοκληρώνεται η διαδικασία διανομής του προϊόντος σε όλους τους δικαιούχους.
 
Οι δικαιούχοι προσήλθαν στην περιοχή του Κουταλά όπου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η διανομή και παρέλαβαν το προϊόν χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα, χάρη στη μέριμνα και τον προγραμματισμό του Δήμου που φρόντισε για την έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, οι οποίοι προμηθεύτηκαν το προϊόν με βάση τον αύξοντα αριθμό της παραγγελίας τους.
 
Ευχαριστούμε την Υπηρεσία Φύλαξης του Δήμου Βύρωνα, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου μας, τη Δημοτική Αστυνομία, τους συνεργάτες του Γραφείου Δημάρχου και το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου που βοήθησε στην οργάνωση της διαδικασίας.