«Θερμό χειροκρότημα» για το αφιέρωμα στους Νικολόπουλο – Κορακάκη – Επί σκηνής συνεχίζονται το Σάββατο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Βύρωνα

«Θερμό χειροκρότημα» για το αφιέρωμα στους Νικολόπουλο – Κορακάκη – Επί σκηνής συνεχίζονται το Σάββατο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Βύρωνα

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τετάρτη όσοι παραβρέθηκαν στο αφιέρωμα σε δύο από τους σημαντικότερους λαϊκούς συνθέτες και συνεχιστές του ποιοτικού λαϊκού τραγουδιού, τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Βαγγέλη Κορακάκη, που πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», στο πλαίσιο των χειμερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Βύρωνα.  
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των δύο καλλιτεχνών, που ανέβηκαν επί σκηνής και ξεσήκωσαν το κοινό με αγαπημένα τραγούδια τους, του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, των Αντιδημάρχων, Τεχνικών Θεμάτων Κ. Ζούμπου, Καθαριότητας Γ. Ανδρίτσου, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Μ. Μπαντή, Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας Ι. Κιούπη, της Προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Π. Δάφνη, εκπροσώπων φορέων της πόλης και πλήθους κόσμου, που απόλαυσαν το μουσικό αφιέρωμα. 
 
Ο Μιχάλης Σωτηράκης και ο Τάσος Σδρόλιας στο μπουζούκι και η Μαρία Τσάμη με τον Βασίλη Μασσαλά στο τραγούδι, θύμισαν αγαπημένες μελωδίες των δύο συνθετών, ενώ το κοινό έδωσε το πιο θερμό του χειροκρότημα στους δύο αυτοδίδακτους δεξιοτέχνες μουσικούς. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Κώστας Τριανταφυλλίδης.
 
Οι «Βραδιές Πολιτισμού» συνεχίζονται το Σάββατο 17 Μαρτίου με τη θεατρική παράσταση «Η κυρία έχει νεύρα», που παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι των ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα.