Διήμερο Θεατρικό Παιχνίδι για τους μικρούς Βυρωνιώτες

Διήμερο Θεατρικό Παιχνίδι για τους μικρούς Βυρωνιώτες

Μικροί θεατρίνοι έγιναν για λίγο τα παιδιά που συμμετείχαν στο διήμερο Θεατρικό Παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης των Παιδιών.
 
Οι μικροί μας φίλοι έμαθαν με τη βοήθεια του Χάρη Αρώνη και της Βενετίας Χατζηνικολάου, να κατασκευάζουν μια γύψινη μάσκα. Στο τέλος, μάλιστα, έβαλαν κυριολεκτικά την…πινελιά τους, αφού τελειοποίησαν τη θεατρική μάσκα με χρώματα ζωγραφικής.  Το απόγευμα προβλήθηκε η ταινία «Μαλλιά Κουβάρια».
 
Την Κυριακή το πρωί, τα παιδιά ασχολήθηκαν με τους αυτοσχεδιασμούς και με τη βοήθεια της Γιώτας Ευσταθίου έπαιξαν πολλά δημιουργικά παιχνίδια. 
 
Το επόμενο ραντεβού των παιδιών είναι το προσεχές Σάββατο στις 11 το πρωί, στο Πυροφυλάκειο του Βύρωνα στον Κουταλά, όπου οι μικροί εθελοντές θα μάθουν από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας για τη σημασία του εθελοντισμού και την αναγκαιότητα των εθελοντικών δράσεων, ενώ θα παρακολουθήσουν μια μικρή επίδειξη κατάσβεσης φωτιάς.
 
Να σημειωθεί ότι λόγω του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, την ερχόμενη Κυριακή δεν έχει προγραμματιστεί κάποια δράση για τα παιδιά, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου δεν θα γίνει προβολή ταινίας.