Χωρίς προβλήματα οι δύο πρώτες διανομές 78 τόνων πατάτας στον Βύρωνα

Χωρίς προβλήματα οι δύο πρώτες διανομές 78 τόνων πατάτας στον Βύρωνα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες διανομές 78 τόνων πατάτας από τον Δήμο Βύρωνα στους συνολικά 2.550 πολίτες, που υπέβαλαν σχετικό δελτίο παραγγελίας. Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για την τρίτη παραγγελία διάθεσης πατάτας χωρίς μεσάζοντες.
 
Ειδικότερα, την Κυριακή 11 Μαρτίου παραδόθηκαν οι πρώτοι 21,6 τόνοι προϊόντος σε 870 δικαιούχους, οι οποίοι παρέλαβαν από ένα τσουβάλι πατάτες βάρους 30 κιλών και κόστους 9 ευρώ έκαστο (30 λεπτά το κιλό), ενώ την Κυριακή 18 Μαρτίου ολοκληρώνεται η διαδικασία διανομής στους υπόλοιπους από τους 2.55ο πολίτες που υπέβαλαν αίτηση.
 
Οι δικαιούχοι προσήλθαν στην περιοχή του Κουταλά όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή και παρέλαβαν το προϊόν χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα, χάρη στη μέριμνα και τον προγραμματισμό του Δήμου που φρόντισε για την έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, οι οποίοι προμηθεύτηκαν το προϊόν με βάση τον αύξοντα αριθμό της παραγγελίας τους.
 
Ευχαριστούμε την Υπηρεσία Φύλαξης του Δήμου Βύρωνα, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου μας, τη Δημοτική Αστυνομία, τους συνεργάτες του Γραφείου Δημάρχου και το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου που βοήθησε στην οργάνωση της διαδικασίας.