Ο «Μικρός Πρίγκηπας» άνοιξε την αυλαία του 27oυ Παιδικού Φεστιβάλ
Με την παράσταση «Μικρός Πρίγκηπας» οι μαθητές του 7ου Δημοτικού άνοιξαν, την Πέμπτη το μεσημέρι, τις εκδηλώσεις του 27ου Παιδικού Φεστιβάλ, που φέτος φέρει τον τίτλο «Μάθε παιδί μου γράμματα…!» και πραγματοποιείται μέχρι και τις 13 Μαΐου, στο Δημοτικό Κινηματογράφο "Νέα Ελβετία".
Τη «σκυτάλη» πήραν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού που παρουσίασαν το έργο «Ένα τρελό τρελούτσικο ρομποτάκι» του Χάρη Σακελλαρίου. Ακολούθησαν οι μαθητές του 1ου Λυκείου με το «D.N.A.» του Ντένις Κέλι, ενώ η πρώτη μέρα του Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου & 5ου Λυκείου και την παράσταση «Η τελετή» του Παύλου Μάτεσι.
Το Παιδικό Φεστιβάλ συνεχίστηκε την Παρασκευή, με το έργο «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που παρουσίασαν με επιτυχία οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου.