Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί: Ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Όταν ο μπαμπάς και η μαμά δεν είναι μαζί μου».

Την πρώτη ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς, με θέμα «Όταν ο μπαμπάς και η μαμά δεν είναι μαζί μου» πραγματοποιεί η Διεύθυνση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Βύρωνα, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, 17:00 – 18:30, στον 4ο Παιδικό Σταθμό (Ταύρου 4).
 
Στο πλαίσιο της συνάντησης η ψυχολόγος του Νομικού Προσώπου Μαριλίνα Μπαδικιάν θα συζητήσει με τους γονείς θέματα που αφορούν στο άγχος του αποχωρισμού και την προσαρμογή των παιδιών προσχολικής ηλικίας.
 
Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνάντηση καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα (διαθέσιμη στους παιδικούς σταθμούς)  και να την αποστείλουν το αργότερο μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ομαλής προσαρμογής των παιδιών αλλά και της καλύτερης επικοινωνίας και συνεργασίας με τους γονείς, η Διεύθυνση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της , δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να έχουν συμβουλευτική καθοδήγηση και να συζητήσουν  σχετικά θέματα που τους απασχολούν σε ατομικό ραντεβού με την ψυχολόγο του Νομικού Προσώπου.
 
Οι υπηρεσίες συμβουλευτικής παρέχονται στους γονείς δωρεάν.
 
Για  ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν  στο  τηλ. 210-7608466, 7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.