Ενθουσίασαν το κοινό οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στο Θέατρο Βράχων

Ενθουσίασαν το κοινό οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στο Θέατρο Βράχων

Μια βραδιά γεμάτη γέλιο, σάτιρα αλλά και μια ευκαιρία για προβληματισμό προσέφεραν στο κοινό οι συντελεστές της παράστασης «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη που παρουσιάστηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων και χειροκροτήθηκε θερμά από τους θεατές.
 
Την παράσταση παρουσίασε το «Θέατρο Νέου Κόσμου», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και μουσική Θάνου Μικρούτσικου. Η πολιτική κωμωδία-σάτιρα, μία από τις χαρακτηριστικές του μεγάλου κωμικού, στην οποία για άλλη μια φορά τάσσεται υπέρ των γυναικών, αποτέλεσε αφορμή για να μιλήσουμε επί σκηνής για την πολιτική και την πάλη των δύο φύλων, αλλά και να γελάσουμε όχι μόνο με τη μακρινή εποχή της αθωότητας, αλλά και με το κολασμένο σήμερα αφού η Πραξαγόρα με τις μαντικές της ικανότητες, κινήθηκε ελεύθερα μέσα στους αιώνες και προσγειώθηκε στο παρόν.

Οι ηθοποιοί Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κώστας Κόκλας, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Παντελής Δεντάκης, Νίκος Καρδώνης, Στράτος Χρήστου, Γεωργία Γεωργόνη και οι γυναίκες του χορού απέσπασαν με τις ερμηνείες τους το ζεστό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων.