Ενισχύθηκε το Φαρμακείο Αλληλεγγύης του Δήμου μας

Ενισχύθηκε το Φαρμακείο Αλληλεγγύης του Δήμου μας

Με φάρμακα που καλύπτουν μεγάλο φάσμα παθήσεων ενισχύθηκε το Φαρμακείο Αλληλεγγύης του Δήμου μας, χάρη στη θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στη σχετική πρωτοβουλία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 28ου Παιδικού Φεστιβάλ.
 
«Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και συμπολίτες μας απέδειξαν για ακόμα μία φορά την κοινωνική τους ευαισθησία, συμμετέχοντας ενεργά στη συλλογή φαρμάκων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 28ου Παιδικού Φεστιβάλ. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους αυτή, η οποία επιτρέπει στο Φαρμακείο Αλληλεγγύης να καλύψει ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις φαρμακευτικές τους ανάγκες» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.  
 
Υπενθυμίζουμε ότι το Φαρμακείο Αλληλεγγύης προσφέρει δωρεάν φάρμακα σε άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210 7652588 (ΚΑΠΗ Αγ. Τριάδας), 210 7641958 (ΚΑΠΗ Καρέα), 210 7624403 (ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης).
 
Στα ίδια τηλέφωνα μπορούν να απευθύνονται και όσοι επιθυμούν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρειάζονται στο Φαρμακείο Αλληλεγγύης.