Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα παίζουν μπάλα

Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα παίζουν μπάλα

Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου 7x7 για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας διοργανώνουν η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Βύρωνα και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 4 το απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο Εργάνης.
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις φάσεις, δύο προκριματικές, των οποίων οι αγώνες είναι nock out, και την τελική.
 
«Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία που στόχο έχει να φέρει τους μικρούς Βυρωνιώτες ακόμα πιο κοντά στον αθλητισμό, προωθώντας παράλληλα τις αξίες της ομαδικότητας, τους συναγωνισμού και του ευ αγωνίζεσθαι» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και προσέθεσε «Ας υποστηρίξουμε όλοι τους μικρούς αθλητές της πόλης μας, επιβραβεύοντας με την παρουσία μας και το χειροκρότημά μας την προσπάθειά τους». 
 
Α’ προκριματική φάση
Το πρόγραμμα της α’ προκριματικής φάσης των αγώνων έχει ως εξής:
1ο Δημοτικό Σχολείο – 11ο Δημοτικό Σχολείο
Έναρξη: 16:15
6ο Δημοτικό Σχολείο – 3ο Δημοτικό Σχολείο
Έναρξη: 16:15
2ο Δημοτικό Σχολείο – 7ο Δημοτικό Σχολείο
Έναρξη: 16:15
8ο Δημοτικό Σχολείο – 10ο Δημοτικό Σχολείο
Έναρξη: 16:45
13ο Δημοτικό Σχολείο – 5ο Δημοτικό Σχολείο
Έναρξη: 16:45
 
Β’ προκριματική φάση
Οι πέντε νικήτριες ομάδες της α’ προκριματικής φάσης και η ομάδα των 9ου-16ου Δημοτικών Σχολείων συμμετέχουν σε κλήρωση προκειμένου να συνεχίσουν στη β’ προκριματική φάση της διοργάνωσης. Και οι τρεις αγώνες αυτής της φάσης θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα.
 
Τελική φάση
Οι τρεις νικήτριες ομάδες της β’ προκριματικής φάσης συμμετέχουν στην τελική φάση, στην οποία θα διεξαχθούν τρεις αγώνες (πρωτάθλημα).