Νέο ραντεβού στο «Χωριό Παραγωγών» την Κυριακή 26 Μαΐου

Νέο ραντεβού στο «Χωριό Παραγωγών» την Κυριακή 26 Μαΐου

Την Κυριακή 26 Μαΐου ανοίγει ξανά τις πύλες του το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα. Στην 9η κατά σειρά συνάντηση με τους παραγωγούς, οι καταναλωτές μπορούν από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, να προμηθευτούν απευθείας, χωρίς μεσάζοντες, περισσότερα από 100 εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας ελληνικά προϊόντα, που διαθέτουν σε ανταγωνιστικές τιμές, 19 παραγωγοί-συνεταιρισμοί από όλη τη χώρα.
 
Στα προϊόντα που διατίθενται αυτή τη φορά στο «Χωριό Παραγωγών» περιλαμβάνονται: ελιές, γαλακτοκομικά, όσπρια, ρύζι, μέλι, αλεύρι, αυγά, αφεψήματα και αρωματικά, φρούτα εποχής, ξηροί καρποί, παραδοσιακά προϊόντα από την Τήνο, παξιμάδια,  μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, χαλβάς, λουκούμια, κρασί, σταφίδα, σαλιγκάρια, σάλτσα ντομάτας, κουλούρια, και λουκάνικα.
 
«Συνεχίζουμε, με την αμέριστη συμπαράσταση των πολιτών και τη συμμετοχή δεκάδων παραγωγών – συνεταιρισμών στην πρωτοβουλία που υλοποιούμε, να παρέχουμε στους Βυρωνιώτες τη δυνατότητα να προμηθεύονται ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, ικανοποιώντας ένα βασικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε» επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).
 
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.
 
 Οι επόμενες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν:
 
-         Κυριακή 9 Ιουνίου 2013
-         Κυριακή 23 Ιουνίου 2013
-         Κυριακή 7 Ιουλίου 2013