Μάνος Χατζιδάκις, ερωτευμένος Καραγκιόζης  και «Όλα όσα είδα» στις «Γειτονιές Πολιτισμού» του Βύρωνα

Μάνος Χατζιδάκις, ερωτευμένος Καραγκιόζης και «Όλα όσα είδα» στις «Γειτονιές Πολιτισμού» του Βύρωνα

Με το αφιέρωμα στο σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μάνο Χατζιδάκι, τον Καραγκιόζη… ερωτοχτυπημένο και τη θεατρική παράσταση «Όλα όσα είδα» συνεχίζεται το πρόγραμμα στις «Γειτονιές Πολιτισμού» του Βύρωνα, αυτό το Σαββατοκύριακο.
 
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Μαΐου,  στην αυλή του Γυμνασίου Καρέα, στις 8.30 το βράδυ, οι Βυρωνιώτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μουσικό αφιέρωμα σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, ο οποίος με το έργο του συνέδεσε τη λόγια με τη λαϊκή μουσική.
 
Την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», το Θέατρο Σκιών Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου παρουσιάζει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης ερωτευμένος και οι 100 χανούμισσες». Τη σκυτάλη παίρνει στις 8.30 μ.μ. η παράσταση «Όλα όσα είδα» που παρουσιάζεται στην αυλή του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Βύρωνα (Γ. Γεννηματά 34). Πρόκειται για ένα έργο που φέρνει επί σκηνής τα προβλήματα της σημερινής Ελλάδας, της κρίσης, της ανεργίας, της φτώχιας, αλλά και της συγκίνησης, του χιούμορ και της επιβίωσης μέσα από το χαμόγελο.