Προγράμματα «¶θλησης για όλους» από τον Οργανισμό Πολιτισμού - Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2014-15

από 15/09 οι εγγραφές στα εργαστήρια

Αθλητισμός

Ο Βύρωνας πρωταγωνιστής στον αθλητισμό.

Πολιτισμός

Ο Βύρωνας στηρίζει και προάγει τον πολιτισμό

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας
Ο Οργανισμός  Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας διοργανώνουν την προβολή μιας σειράς ταινιών με θέμα παραβιάσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η προβολή  των ταινιών θα γίνει στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» στις 22, 23 & 24 Ιανουαρίου 2016 με ώρα έναρξης  7.30 μ.μ. και με ελεύθερη είσοδο.
 
Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου η ταινία «Πείνα» που αφορά στην απεργία πείνας του Ιρλανδού αγωνιστή Bobby Sands στη Θατσερική  Βρετανία.
 
Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου η ταινία «Αιχμάλωτη» που αφορά στις παράνομες υιοθεσίες κατά την διάρκεια της δικτατορίας Videla. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ταινία αυτή μας παραχωρήθηκε από την Πρεσβεία Αργεντινής με την ευγενική διαμεσολάβηση του Ινστιτούτου Θερβάντες στην Αθήνα και την πολύτιμη βοήθεια της κ. Νάνας Παπανικολάου GestoraCulturalInstitutoCervantesdeAthenas.    
        
Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου το ντοκιμαντέρ «Ασήμι στο Νερό – Αυτοπορτρέτο της Συρίας» που αφορά τον πόλεμο στη Συρία και έχει τιμηθεί με το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2015. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι  είναι η πρώτη φορά που θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ αυτό  στην Αθήνα.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη
θα υπάρχουν προς πώληση υλικά της Διεθνούς  Αμνηστίας
καθώς και ερανικό κουτί για την ενίσχυση της δράσης της
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
& ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
---------------------------------

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
Ευαγγελικής Σχολής 26 & Β. Ηπείρου
τηλ: 210 7609340-350
fax:210 7664440
E-mail: info@opadb.gr